Riippuvainen

Olen riippuvainen. Tarvitsen huumettani päivittäin, usein kerta ei riitä, vaan minun pitäisi ”olla aineissa” 24/7. (Pahoittelut kuluneesta ilmaisusta.)

Ilman ainetta työt eivät suju. Tuijotan näyttöä nyrkkiini nojaten. Jos en ole tarkkana, saattaa suupielestä karata sylkivana. Siis jos pitää pärjätä ilman. Huumeeni vaikutuksen alaisena olen sähäkkä, nopea, silmäni hehkuvat ja saan aikaiseksi mitä vain. Huimat ideani saavat muut kalpenemaan. Pitkän käyttöputken päätteeksi saattaa iskeä krapula. Itkettää, väsyttää, masentaa, ei nukuta ja tekee mieli makeaa.

Olen riippuvainen innostumisesta. Se on tärkein syy käydä töissä ja moottori, jonka voimalla saan asiat tehtyä. Parhaimmillaan teen töitä sellaisten ihmisten kanssa, jotka innostavat minua ja minä heitä. Silloin syntyy yleensä jotain poikkeuksellista. Jos taas innostus tyrehdytetään alkuunsa tai se tyrehtyy luonnollisista syistä, ei mistään tulee mitään. Kokemukseni mukaan tässä tilassa voi viettää aikaa viikkoja.

Innostuminen on viehättävää ja puhdistavaa. Minulle toimii parhaiten yhteiskunnallinen innostuminen. Tekemilläni asioilla pitää olla yleisempää merkitystä. Pienet ja tavalliset asiat aateloituvat, kun niillä on innostava tausta tai kehys. Kun innostun, voi edellinen työ ja tehtävä jäädä innostuksen jalkoihin. Niihin palaaminen on vaikeaa. Ainakaan se ei onnistu ennen kuin pahin innostuskuohu on asettunut.

Kuulostaa elitistiseltä ja omahyväiseltä. Olen muka liian hyvä tekemään tavallisia asioita. Aina pitäisi olla jokin innostumisen aihe menossa tai edessä. Olen riippuvainen.

Advertisements

2 vastausta to “Riippuvainen”

 1. Jani Kuusela Says:

  Ja mä oon riippuvainen rakkaudesta. Kun en saa päiväannostani rakkautta, alan oireilla. Ensin lievää ärsytystä ja kiukkua. Sitten alakuloisuutta ja ahdistusta. Ja lopulta häpeän tukahduttava koura.

  Luulenpa, että ihminen on lajina riippuvainen rakkaudesta. Kun emme saa päiväannostamme rakkautta, alamme oireilla. Saamme vieroitusoireita. Olemme äkäisiä, pelokkaita, turhautuneita, innottomia, ahdistuneita jne. Kun emme saa päiväannostamme rakkautta, tarvitsemme korvikeaineita. Tarvitsemme shoppailua, päihteitä, meteliä jne., jolla pyrimme täyttämään rakkaudettomuuden jättämän tyhjän aukon.

  Rakkaudettomuuden uhreja on maailma täynnä. Sen vuoksi tahtoisin perustaa maahamme Rakkauden edistämisen keskuksen. Rakkauden edistämisen keskus on tarkoitettu kaikille niille ihmisille, jotka ovat jääneet vaille päiväannostansa rakkautta. Ihminen voi oireilla monella tapaa. Hän voi kokea uupumusta, olla masentunut, oireilla väkivaltaisesti, olla päihderiippuvainen tms. Rakkauden edistämisen keskus voisi toimia sekä päivätoimintakeskuksena että hoitolaitoksena, jossa olisi tietty määrä ”asiakaspaikkoja”.

  Rakkauden edistämisen keskuksen työntekijät olisivat sekä rakkauden että rakkaudettomuuden (häpeä ja pelko) kokemusasiantuntijoita. He voisivat olla ammatiltaan mitä tahansa. Pääasia olisi, että rakkauden edistämisen keskuksen väki kävisi läpi itsensä eheyttämistä, tavalla tai toisella. Pätevyysvaatimuksena olisi kyky olla läsnä omalle itselleen, omalle syvyydelleen, sekä omalle korkeammalle voimalleen.

  Vieläkös ois tähän innostusta=) ?? Mistä lähdetään hakemaan rahoitusta??

  <3,

  Jani

 2. Tottakai kiinnostaa. Ajattelen, että EVVK on perusteellista harjoittelua keskusta varten. Kehitellään ideaa, kyllä rahoitus sitten järjestyy. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: